Privacy policy

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Op mijn site, dslrworks.com, verzamel ik persoonsgegevens. Zo laat je bijvoorbeeld je e-mailadres achter als je op een foto reageert. Omdat ik deze gegevens verzamel, moet ik je hiervan op de hoogte brengen volgens de Europese wetgeving, GDPR of AVG, in het Nederlands.

Dslrworks.com zal te allen tijde de privacy van haar bezoekers respecteren en er persoonlijk zorg voor dragen dat de persoonlijke informatie, die jij verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Mocht er na het lezen van deze privacyverklaring nog iets niet duidelijk zijn, dan kun je me altijd mailen, info@dslrworks.com

MIJN CONTACTGEGEVENS

https://dslrworks.com

info@dslrworks.com

PERSOONSGEGEVENS

Zoals aangegeven verzamel ik persoonsgegevens via mijn website. Ik zal in mijn privacyverklaring uitleggen waarvoor ik deze gegevens gebruik. Onder persoonsgegevens kun je het volgende verstaan

  • naam
  • e-mailadres
  • eventueel je website
  • ip-adres

GEBRUIK VAN GEGEVENS

Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback mag je altijd geven door een mail te sturen naar info@dslrworks.com

COOKIES

Dslrworks.com gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Cookies maken het surfen op de website aangenamer.

WAT IS EEN COOKIE?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

PERMANENTE COOKIES

Hiermee kan de site op jouw voorkeuren worden ingesteld, bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen, waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de website navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen alle functionele cookies.

SOCIAL MEDIA COOKIES

Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te “liken”. Deze buttons werken door middel van codes die van het sociale media kanaal zelf afkomstig zijn.

HOE KAN IK COOKIES BEHEREN OF VERWIJDEREN?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

DSLRWORKS VERKOOPT JE GEGEVENS NIET

Dslrworks.com zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

BEWAREN VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

De gegevens die je verstrekt ten behoeve van een reactie onder een foto, zullen bewaard blijven zolang de foto online staat.

JOUW GEGEVENS INZIEN

Je hebt altijd het recht om de door dslrworks.com opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een mailtje met je verzoek naar info@dslrworks.com Via dit mailadres kun je ook contact opnemen als je bezwaar wilt maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

De autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door www.mariekeblogt.nl en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.